مواد لازم :
انبه | یک عدد |
كالباس دودي ورقه شده | ۱۵۰ گرم |
پنير پيتزا مكعبي خرد شده | ۱۵۰ گرم |
گوجه فرنگي چري زرد نصف شده | ۱۲ عدد |
نمك و فلفل سياه | به ميزان لازم |
طرز تهيه :
آرد و مايه را به همراه كمي نمك، در ظرف بزرگي ريخته، وسط آن را گود كنيد. آب را به همراه سه قاشق غذاخوري روغنزيتون درون مواد بريزيد. آنها را با هم خوب مخلوط كرده و روي سطح آن آرد بپاشيد سپس ورز دهيد تا نرم و يكدست شود.
خمير آماده شده را درون ظرف برگردانيد و روي آن را با پارچه نمدار يا پلاستيك چرب شده بپوشانيد. صبر كنيد خمير ۳۰ دقيقه در جاي گرم بماند و اندازه آن دوبرابر شود.
خمير را به شش قمست تقسيم كرده و هر قسمت را به صورت گلوله درآوريد. هر گلوله را با كمك انگشتان به صورت يك دايره به قطر ۱۵ سانتيمتر پهن كنيد به طوري كه لبههاي آن كمي ضخيمتر باشد.
انبه را پوست كنده و هسته آن را درآوريد. سپس آن را به صورت مكعبي خرد كنيد. انبه خرد شده را به همراه كالباس روي خميرها بچينيد و روي آنها پنير خرد شده و گوجهفرنگي چري قرار دهيد، نمك و فلفل را به آن اضافه كنيد. باقيمانده روغن را روي مينيپتيزاها بپاشيد و آنها را به مدت ۱۰ دقيقه درون فر ۲۰۰ درجه سانتيگراد يا ۴۰۰ درجه فارنهايت قرار دهيد.
منبع : مجله اینترنتی جم فان