مواد لازم :
بادمجان | چهار عدد |
سير رنده شده | دو حبه |
ژامبون | ۱۰۰ گرم |
آب گوشت | نصف پيمانه |
قارچ پخته شده | ۲۵۰ گرم |
مغز نان سفيد | يك پيمانه |
کره | ۵۰ گرم |
جعفري خردشده | دو قاشق سوپخوري |
نمك وفلفل | به ميزان لازم |
طرز تهيه :
اول بادمجانها را از قطر نصف كرده و در روغن سرخ ميكنيم و كنار ميگذاريم سپس كره را در ظرفي ريخته و سير را افزوده، ژامبون و قارچ خردشده را هم با آن تفت ميدهيم، سپس آب گوشت و مغز نان سفيد را ريخته تا آبش كشيده شود و جعفري را نيز با مواد مخلوط ميكنيم كمي توي بادمجانها را خالي كرده از اين مواد درون بادمجان ريخته و با پشت قاشق صاف ميكنيم. در ظرف پيركس چيده و روي آن حلقههاي گوجهفرنگي و جعفري ريخته و به مدت هفت دقيقه درون فر با حرارت ۱۸۰ درجه سانتيگراد گذاشته تا اردور آماده شود.
منبع : مجله اینترنتی جم فان